23/12/2018 23/12/2018 Στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας, στην Ποσειδωνία Κορίνθου, λειτούργησε το Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018, ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, τιμώντας την μνήμη της Μεγαλομάρτυρος. Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας ο επιχώριος Μητροπολίτης αναφέρθηκε στο Αποστολικό ανάγνωσμα, στην θαυμαστή βιωτή της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας και στην εορτή των Αγίων Χριστουγέννων τονίζοντας...
23 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:08
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2018 - 15:29

Η μνήμη της Αγίας Αναστασίας στην Κόρινθο

Διαδώστε:
Η μνήμη της Αγίας Αναστασίας στην Κόρινθο

Στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας, στην Ποσειδωνία Κορίνθου, λειτούργησε το Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018, ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, τιμώντας την μνήμη της Μεγαλομάρτυρος. Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας ο επιχώριος Μητροπολίτης αναφέρθηκε στο Αποστολικό ανάγνωσμα, στην θαυμαστή βιωτή της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας και στην εορτή των Αγίων Χριστουγέννων τονίζοντας ότι, αυτός που πιστεύει στην έλευση του Χριστού ως Σωτήρα και Λυτρωτή είναι αυτός που πρόκειται μέσω της πίστης του να σωθεί και να γίνει κληρονόμος της Βασιλείας του Θεού. Ολοκληρώνοντας ευχήθηκε τα εφετινά Χριστούγεννα να είναι Χριστούγεννα μαζί με τον Χριστό και όχι πέρα και μακριά από Αυτόν.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων