16/11/2018 16/11/2018   Tην Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 9 το πρωί, υπό την Προεδρία του Σεβ. Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου, θα πραγματοποιηθεί το 29ο Ιερατικό Συνέδριο της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου με ομιλητή τον Πανοσ. Αρχιμ. κ. Νικόδημο Ευσταθίου, Πρωτοσύγκελλο της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, με θέμα: «Νέος Κανονισμός της Εκκλησίας της Ελλάδος υπ᾿ αριθμ.  305/2018 περί...
16 Νοεμβρίου, 2018 - 20:22

Ιερατικό συνέδριο στη Μητρόπολη Κορίνθου

Διαδώστε:
Ιερατικό συνέδριο στη Μητρόπολη Κορίνθου

 

Tην Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 9 το πρωί, υπό την Προεδρία του Σεβ. Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου, θα πραγματοποιηθεί το 29ο Ιερατικό Συνέδριο της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου με ομιλητή τον Πανοσ. Αρχιμ. κ. Νικόδημο Ευσταθίου, Πρωτοσύγκελλο της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, με θέμα: «Νέος Κανονισμός της Εκκλησίας της Ελλάδος υπ᾿ αριθμ.  305/2018 περί “Εφημερίων και Διακόνων”, (ΦΕΚ Α’ 153/22-8-2018)».

Της Ιερατικής Συνάξεως θα προηγηθεί Θ. Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ι. Παρεκκλήσιο της Αγίας Φωτεινής.

Τα Ιερατικά Συνέδρια αποτελούν μια ευκαιρία επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων του επιχώριου Μητροπολίτου με τους Ιερείς για την ποικίλη δράση και την εξ αυτής ωφέλεια της Τοπικής Εκκλησίας, με αναφορά σε θέματα Πνευματικής, Ποιμαντικής και Διοικητικής φύσεως, ωστόσο σε αυτή την Ιερατική Σύναξη θα συζητηθούν και θέματα που αφορούν την θέση, την εξέλιξη και την παρουσία των Ιερέων μας στο κοινωνικό «γίγνεσθαι» καθώς και θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων