05/03/2020 05/03/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος χοροστάτησε την Τετάρτη 5 Μαρτίου στη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Γερασίμου Λουτρακίου.  Σύμφωνα με το ανακοινωθέν πρόγραμμα της Μ. Τεσσαρακοστής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος χοροστάτησε στην Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία που τέλεσε ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Αρκάδιος Ραζνύ και ο Ιεροδιάκονος...
05 Μαρτίου, 2020 - 13:29
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2020 - 12:26

Α’ Προηγιασμένη στο Ησυχαστήριο Αγ. Γερασίμου

Διαδώστε:
Α’ Προηγιασμένη στο Ησυχαστήριο Αγ. Γερασίμου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος χοροστάτησε την Τετάρτη 5 Μαρτίου στη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Γερασίμου Λουτρακίου. 

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν πρόγραμμα της Μ. Τεσσαρακοστής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος χοροστάτησε στην Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία που τέλεσε ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Αρκάδιος Ραζνύ και ο Ιεροδιάκονος π. Δαμασκηνός Γεννηματάς στο Καθολικό του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίου Γερασίμου Περαχώρας, με τη συμμετοχή της Ι. Αδελφότητος του Ι. Ησυχαστηρίου και πιστών, οι οποίοι προσήλθαν να εκκλησιαστούν και να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στην Ι. Αδελφότητα και στους πιστούς η εφετινή Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή να είναι πλούσια από τους καρπούς του Αγίου Πνεύματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων