31/08/2020 31/08/2020 Ιερά Αγρυπνία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος χθες Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020, στο Μητροπολιτικό Ι. Παρεκκλήσιο της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στην Κόρινθο, επί τη εορτή της Καταθέσεως της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν οι Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ και π. Αθανάσιος Πέζος, ο Αιδεσ. π. Δημήτριος Στεργιόπουλος και οι...
31 Αυγούστου, 2020 - 17:34
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2020 - 17:16

Αγρυπνία για την κατάθεση της Αγίας Ζώνης της Θεοτόκου στην Κόρινθο 

Διαδώστε:
Αγρυπνία για την κατάθεση της Αγίας Ζώνης της Θεοτόκου στην Κόρινθο 

Ιερά Αγρυπνία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος χθες Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020, στο Μητροπολιτικό Ι. Παρεκκλήσιο της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στην Κόρινθο, επί τη εορτή της Καταθέσεως της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν οι Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ και π. Αθανάσιος Πέζος, ο Αιδεσ. π. Δημήτριος Στεργιόπουλος και οι Διάκονοι π. Δαμασκηνός Γεννηματάς και π. Δημήτριος Μπαλλάς.

Στον λόγο του, προς τους αγρυπνήσαντες Πιστούς, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε αρχικά στην Αγία Ζώνη της Θεοτόκου και στα συνεχή θαύματα που επιτελούνται απ᾿ Αυτή. Στη συνέχεια τόνισε ότι όσοι αφήνουν την ζωή τους στα χέρια του Θεού έχουν πάντοτε την βεβαιότητα ότι ο Θεός, ο Οποίος «πάντας ἀνθρώπους θέλει σωθῆναι καὶ εἰς ἐπίγνωσιν ἀληθείας ἐλθεῖν» (Τιμ. Α΄, β΄, 4) θα τους οδηγήσει στην Αλήθεια και στην αιώνια Ζωή!

Ολοκληρώνοντας, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους συμπροσευχομένους πιστούς η Υπεραγία Θεοτόκος να πρεσβεύει στον Σωτήρα και Λυτρωτή μας Κύριο, ώστε ν’ αντιμετωπίζουν και ν’ ανταπεξέρχονται όλες τις δυσκολίες της ζωής τους!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων