20/07/2020 20/07/2020 Την τέλεση Ιεράς Αγρυπνίας την Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020, στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, ανακοίνωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος. Όπως είπε ο ίδιος, η αγρυπνία θα γίνει λίγες ώρες πριν την πρώτη μουσουλμανική προσευχή εντός της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, «προκειμένου να προσευχηθούμε υπέρ φωτίσεως και αναιρέσεως της ανίερης πράξης...
20 Ιουλίου, 2020 - 15:28
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2020 - 15:23

Αγρυπνία και πένθιμες καμπάνες για την «ανίερη πράξη των γειτόνων»

Διαδώστε:
Αγρυπνία και πένθιμες καμπάνες για την «ανίερη πράξη των γειτόνων»

Την τέλεση Ιεράς Αγρυπνίας την Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020, στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, ανακοίνωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος. Όπως είπε ο ίδιος, η αγρυπνία θα γίνει λίγες ώρες πριν την πρώτη μουσουλμανική προσευχή εντός της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, «προκειμένου να προσευχηθούμε υπέρ φωτίσεως και αναιρέσεως της ανίερης πράξης των «γειτόνων», ενώ ταυτοχρόνως οι καμπάνες των Ι. Ναών της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας θα κτυπούν πένθιμα!»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων