21/07/2020 21/07/2020 Ιερά Αγρυπνία θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος πλαισιωμένος από το Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κεγχρεών κ. Αγάπιο και τους Κληρικούς των Αρχιερατικών Περιφερειών Κορίνθου και Λουτρακίου  την Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020, στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου, στην Κόρινθο, προκειμένου οι πιστοί να ενώσουν τις προσευχές τους για την απαράδεκτη, βέβηλη και ανίερη πράξη...
21 Ιουλίου, 2020 - 19:26
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2020 - 18:36

Αγρυπνία και πένθιμες κωδωνοκρουσίες για την Αγία Σοφία

Διαδώστε:
Αγρυπνία και πένθιμες κωδωνοκρουσίες για την Αγία Σοφία

Ιερά Αγρυπνία θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος πλαισιωμένος από το Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κεγχρεών κ. Αγάπιο και τους Κληρικούς των Αρχιερατικών Περιφερειών Κορίνθου και Λουτρακίου  την Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020, στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου, στην Κόρινθο, προκειμένου οι πιστοί να ενώσουν τις προσευχές τους για την απαράδεκτη, βέβηλη και ανίερη πράξη των «γειτόνων» Τούρκων να μετατρέψουν τον Ι. Ναό της «Αγιάς Σοφιάς» σε τζαμί!

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι, την Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020, οι καμπάνες όλων των Ενοριών και των Ι. Μονών της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας θα ηχήσουν πένθιμα, ενώ την ίδια ημέρα και ώρα 7η απογευματινή σε όλους τους Ι. Ναούς θα ψαλεί ο Ακάθιστος Ύμνος!

Καλούνται οι ευσεβείς Χριστιανοί να συμμετάσχουν και να αποδοκιμάσουν, προσευχητικά, τις έκνομες και ασεβείς αναγγελίες του Τούρκου Προέδρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων