15/02/2021 15/02/2021 Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου όπου ενημερώνει τους πιστούς για δύο χειροτονίες που θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Διονύσιος. Την πρώτη της Παρασκευή, ημέρα που η Εκκλησία μας τιμάει τη μνήμη της Αγίας Φιλοθέης και τη δεύτερη την Κυριακή κατά την Θεία Λειτουργία.  Δείτε την ανακοίνωση της Μητροπόλεως:  Μετά πολλής χαράς ανακοινώνεται στο...
15 Φεβρουαρίου, 2021 - 15:34
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2021 - 15:06

Αναγγελία χειροτονιών στην Μητρόπολη Κορίνθου

Διαδώστε:
Αναγγελία χειροτονιών στην Μητρόπολη Κορίνθου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου όπου ενημερώνει τους πιστούς για δύο χειροτονίες που θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Διονύσιος. Την πρώτη της Παρασκευή, ημέρα που η Εκκλησία μας τιμάει τη μνήμη της Αγίας Φιλοθέης και τη δεύτερη την Κυριακή κατά την Θεία Λειτουργία. 

Δείτε την ανακοίνωση της Μητροπόλεως: 

Μετά πολλής χαράς ανακοινώνεται στο ευσεβές Εκκλησίασμα της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου ότι, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα μνήμης της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος και ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως μας Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος θα τελέσουν την Θ. Λειτουργία και την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του εγγάμου Διακόνου π. Παναγιώτη Δεδάκη στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, εντός του Μητροπολιτικού Μεγάρου.

Ακολούθως, την Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος και ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως μας Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος θα τελέσουν Δισαρχιερατική Θ. Λειτουργία στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, κατά την διάρκεια της οποίας θα τελέσουν την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του εγγάμου Διακόνου π. Ιωάννη Αθανασίου.

Επισημαίνεται ότι και στις δύο Χειροτονίες θα τηρηθούν άπαντα τα ορισθέντα υγειονομικά μέτρα κατά της εξάπλωσης της COVID-19.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων