12/07/2023 12/07/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου Ανώτατοι Αξιωματικοί της Αστυνομίας. Συγκεκριμένα, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο επισκέφθηκαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος κ. Ηλίας Αξιοτόπουλος, ο Βοηθός Γενικού Διευθυντή της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Μάνδαλος, ο Διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, Ταξίαρχος,...
12 Ιουλίου, 2023 - 15:51
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2023 - 15:30

Ανώτατοι Αξιωματικοί της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Κορίνθου

Διαδώστε:
Ανώτατοι Αξιωματικοί της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Κορίνθου

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου Ανώτατοι Αξιωματικοί της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο επισκέφθηκαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος κ. Ηλίας Αξιοτόπουλος, ο Βοηθός Γενικού Διευθυντή της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Μάνδαλος, ο Διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, Ταξίαρχος, κ. Χαράλαμπος Τετράδης, ο Αστυνόμος Β΄ και Υπασπιστής κ. Γεώργιος Τασσιακόπουλος.

Τους Ανωτάτους Αξιωματικούς της Αστυνομίας συνόδευσε ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμος Β’, Πανοσ. Αρχιμ. π. Αλέξιος Κουρτέσης. Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρωτοσύγκελλος Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως και σε πολύ θερμό κλίμα, που διέπει διαχρονικά την σχέση της Ι. Μητρόπολης με την Ελληνική Αστυνομία, ανταλλάχθηκαν απόψεις και σκέψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα αλλά και για την τρέχουσα επικαιρότητα.

Ο Ποιμενάρχης ευχαρίστησε τους εκλεκτούς επισκέπτες του δίδοντάς τους στον μεν Κληρικό Αρχιμ. π. Αλέξιο ένα επιστήθιο Σταυρό στους δε υπολοίπους αναμνηστικά δώρα της Ι. Μητροπόλεώς μας ευχόμενος ο Θεός να τους ενδυναμώνει στο δύσκολο έργο που επιτελούν, να τους προστατεύει και να τους χαρίζει βαθμούς ειρηνικούς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων