23/12/2020 23/12/2020 Πλησιάζει κι εφέτος η ευλογημένη ημέρα που θα εορτάσουμε την Γέννηση του Κυρίου μας. Αντί όμως χαράς και ευτυχίας αντιμετωπίζουμε την πανδημία του κορωνοϊού και μαζί της τους περιορισμούς, που μας επέβαλε στην καθημερινή μας ζωή. Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, για την μη διάδοση του ιού,...
23 Δεκεμβρίου, 2020 - 17:51
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2020 - 17:41

Δύο τόνοι κρεάτων και κοτόπουλων και πέντε τόνοι τροφίμων

Διαδώστε:
Δύο τόνοι κρεάτων και κοτόπουλων και πέντε τόνοι τροφίμων

Πλησιάζει κι εφέτος η ευλογημένη ημέρα που θα εορτάσουμε την Γέννηση του Κυρίου μας. Αντί όμως χαράς και ευτυχίας αντιμετωπίζουμε την πανδημία του κορωνοϊού και μαζί της τους περιορισμούς, που μας επέβαλε στην καθημερινή μας ζωή. Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, για την μη διάδοση του ιού, και παρά τα μύρια προβλήματα παρέμεινε στις επάλξεις του αναγγελλόμενου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο αγώνα για «μπαράζ» φιλανθρωπίας και «επίθεση» αγάπης προς τον πλησίον μας, διανέμοντας για την εορτή των Χριστουγέννων δύο (2) τόνους κρεάτων και κοτόπουλων και πέντε (5) τόνους τροφίμων, ώστε κι εφέτος οι πάσχοντες και αναξιοπαθούντες αδελφοί μας, που φτάνουν τα 1.200 άτομα στην περιοχή της Κορινθίας, να αισθανθούν ότι η μάνα Εκκλησία, ιδιαίτερα τούτες τις δύσκολες μέρες των αυστηρών περιορισμών, ενδιαφέρεται γι’ αυτούς και δεν τους εγκατέλειψε μόνους.

Στην αυστηρά διαμορφωθείσα από τον ιό ατμόσφαιρα οι Ιερείς και οι εθελοντές της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» πάσχισαν να συγκεντρώσουν τις προσφορές και να τις μοιράσουν αξιοκρατικά στους έχοντες την ανάγκη. Εκτός από το Γενικό και τα Ενοριακά Φιλόπτωχα Ταμεία της Ιεράς Μητροπόλεως, που άγγιξαν κυριολεκτικά τα όρια τους, την Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους που προσέφερε σημαντική ενίσχυση δίνοντας έναν (1) τόννο κοτόπουλα, καθώς επίσης και την Κορινθιακή Εταιρία «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε» που για πολλοστή φορά κατέστη αρωγός στην σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια μας και προσέφερε «κουτιά αγάπης» με 810kg νωπού κρέατος και 750kg τρόφιμα μακράς διάρκειας, και η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, προσέφερε 100kg τροφίμων μακράς διαρκείας και η Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ», προσέφερε 92 κουτιά με τυποποιημένα είδη τροφίμων και προσωπικής υγιεινής και φυσικά ο Όμιλος Πιέτρη με τα καθιερωμένα πλέον εορταστικά γεύματα του, που από την ημέρα της ενθρονίσεως του Μητροπολίτου στέκει πάντοτε ευεργετικά δίπλα μας σε ότι του ζητήσαμε.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων