16/12/2022 22/12/2022 Την προσφορά εκατό (100) κιλών κρέατος (κοτόπουλα), εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Κορινθίας «Η ΠΙΝΔΟΣ», δέχτηκαν οι υπεύθυνοι της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» σήμερα για τις ανάγκες της εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων. Ο π. Αρκάδιος, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Κορινθίας «Η ΠΙΝΔΟΣ» κ. Ηρακλή Τσάνη, εξέφρασε τις...
16 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2022 - 16:50

Εκατό κιλά κοτόπουλα στην “Θεοπροσφορά” από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ηπειρωτών Κορινθίας

Διαδώστε:
Εκατό κιλά κοτόπουλα στην “Θεοπροσφορά” από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ηπειρωτών Κορινθίας

Την προσφορά εκατό (100) κιλών κρέατος (κοτόπουλα), εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Κορινθίας «Η ΠΙΝΔΟΣ», δέχτηκαν οι υπεύθυνοι της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» σήμερα για τις ανάγκες της εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων.

Ο π. Αρκάδιος, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Κορινθίας «Η ΠΙΝΔΟΣ» κ. Ηρακλή Τσάνη, εξέφρασε τις πατρικές ευχές, ευλογίες και ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονυσίου, για την ενίσχυση και την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου μέσω της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» στις ημέρες της εορτής των Χριστουγέννων.

Επίσης, δήλωσε ότι η κίνηση αυτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Κορινθίας είναι μια πολύ σημαντική βοήθεια που στηρίζει έμπρακτα και ενδυναμώνει το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης.

Ολοκληρώνοντας την συνομιλία ευχήθηκε στον Πρόεδρο και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου να είναι πάντα άξιοι, η προσφορά τους αυτή να βρει και άλλους μιμητές και Καλά, Ευλογημένα και με υγεία Χριστούγεννα!

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων