23/12/2022 23/12/2022 Ο υπεύθυνος της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Αρκάδιος Ραζνύ, παρέλαβε, εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων, 180 kg τρόφιμα μακράς διαρκείας για τις ανάγκες των αναγκεμένων αδελφών που στηρίζει η «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ». Τα τρόφιμα δόθηκαν από την Καθηγήτρια Θεολογίας του «Αριστοτελείου Κορινθιακού Εκπαιδευτηρίου» κ. Λελέκου Αικατερίνη και τους μαθητές της Β’ Λυκείου....
23 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:07
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2022 - 21:01

Ενίσχυση της “Θεοπροσφοράς” από το Επιμελητήριο Κορινθίας και το Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο

Διαδώστε:
Ενίσχυση της “Θεοπροσφοράς” από το Επιμελητήριο Κορινθίας και το Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο

Ο υπεύθυνος της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Αρκάδιος Ραζνύ, παρέλαβε, εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων, 180 kg τρόφιμα μακράς διαρκείας για τις ανάγκες των αναγκεμένων αδελφών που στηρίζει η «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ».

Τα τρόφιμα δόθηκαν από την Καθηγήτρια Θεολογίας του «Αριστοτελείου Κορινθιακού Εκπαιδευτηρίου» κ. Λελέκου Αικατερίνη και τους μαθητές της Β’ Λυκείου.

Ο π. Αρκάδιος ευχήθηκε ο Νεογεννηθείς Κύριος μας να ευλογεί και να προστατεύει τους Εκπαιδευτικούς, τους Μαθητές και τους γονείς τους και εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονυσίου, μετέφερε πατρικές ευχές και ευλογίες αλλά και εγκάρδιες ευχαριστίες γι’ αυτή την σημαντική κίνηση εκ μέρους του «Αριστοτελείου Κορινθιακού Εκπαιδευτηρίου», η οποία μάλιστα σημειολογικά εκφράστηκε από τα παιδιά μας, το μέλλον αυτού του τόπου.

«Όταν τα παιδιά βγαίνουν μπροστά και δίδουν το παράδειγμα οι υπόλοιποι μόνο ευγνώμονες και ταπεινοί μπορούμε να ακολουθήσουμε» ήταν τα λόγια του Σεβασμιωτάτου, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε την λαμπρή, αξιέπαινη και αξιομίμητη αυτή πράξη.

Στην συνέχεια της ημέρας ο π. Αρκάδιος παρέλαβε εκ μέρους του Επιμελητηρίου Κορινθίας, το πρώτο μέρος της ενισχύσεως τους αποτελούμενο από 114 kg τροφίμων μακράς διαρκείας, αφού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Πρόεδρο κ. Λουζιώτη Παναγιώτη, αναμένεται και δεύτερο μέρος την επόμενη εβδομάδα.

Ο π. Αρκάδιος εξέφρασε τις πατρικές ευχές, ευλογίες και ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη προς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου και τον ευχαρίστησε για την βοήθεια, την συμπαράσταση, την ενίσχυση και την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της Ιεράς Μητρόπολης μέσω της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων