16/01/2020 16/01/2020 Το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Διονύσιο στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως για ευχαριστίες.  Συγκεκριμένα, θερμή ευχαριστήρια επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας κ. Χρήστος Βλαχοπάνος, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο κ. Πίπιλο Χρήστο και τον Γραμματέα κ. Δημήτριο Λιάκο, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως...
16 Ιανουαρίου, 2020 - 16:01
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2020 - 14:52

Ένστολοι επισκέπτες στον Σεβασμιώτατο Διονύσιο

Διαδώστε:
Ένστολοι επισκέπτες στον Σεβασμιώτατο Διονύσιο

Το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Διονύσιο στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως για ευχαριστίες. 

Συγκεκριμένα, θερμή ευχαριστήρια επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας κ. Χρήστος Βλαχοπάνος, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο κ. Πίπιλο Χρήστο και τον Γραμματέα κ. Δημήτριο Λιάκο, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο.

Σκοπός της επισκέψεως τους ήταν να ευχαριστήσουν τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας για την συνεχή και αμέριστη στήριξή του στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας και στις οικογένειές τους και δραττόμενοι της ευκαιρίας συζήτησαν μαζί του για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας εξέφρασε την ικανοποίησή του στο Προεδρείο των Αστυνομικών του Νομού μας για την ευγενική επίσκεψή τους, δεσμεύθηκε να βρίσκεται πάντοτε αρωγός στο πολύ σημαντικό έργο τους και ευχήθηκε ο Κύριος να τους σκεπάζει και να τους προστατεύει από κάθε κακό, τόσο αυτούς όσο και τις οικογένειές τους!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων