24/10/2022 24/10/2022 Κατά την εορτή του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Εξαμιλίων Κορινθίας, κατά την διάρκεια της οποίας θα Χειροτονήσει εις Διάκονο τον απασχολούμενο έως σήμερα στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης κ. Ιωάννη Ρούκη, Θεολόγο, έγγαμο, καταγόμενο από την Ξυλοκέριζα Κορινθίας....
24 Οκτωβρίου, 2022 - 16:22
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2022 - 16:26

Εορτασμός του Αγίου Δημητρίου και χειροτονία νέου Διακόνου από τον Μητροπολίτη Κορίνθου

Διαδώστε:
Εορτασμός του Αγίου Δημητρίου και χειροτονία νέου Διακόνου από τον Μητροπολίτη Κορίνθου

Κατά την εορτή του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Εξαμιλίων Κορινθίας, κατά την διάρκεια της οποίας θα Χειροτονήσει εις Διάκονο τον απασχολούμενο έως σήμερα στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης κ. Ιωάννη Ρούκη, Θεολόγο, έγγαμο, καταγόμενο από την Ξυλοκέριζα Κορινθίας.

Καλούνται όλοι οι πιστοί να προσέλθουν την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022, ώστε με την προσευχή τους να ζητήσουν τις πρεσβείες του Αγίου Δημητρίου, αλλά και να ενισχύσουν με αυτήν τον νέο Διάκονο της Ιεράς Μητρόπολης, ώστε ο Πανάγαθος Θεός να τον στερεώνει και να τον ενδυναμώνει στην διακονία της Τοπικής Εκκλησίας.

 

Διαβάστε ακόμη: Κραϊόβα: Εγκαίνια της Έκθεσης «Ο Άγιος Δημήτριος στην τέχνη του Αγίου Όρους»

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων