20/12/2022 20/12/2022 Εορταστική επίσκεψη με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων πραγματοποίησε χθες Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας κ. Χαράλαμπος Τετράδης στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Πρωτοσυγκέλλος της Ιεράς Μητροπόλεως, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Αστυνομικό Διευθυντή για την συνεχή...
20 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:31
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2022 - 14:49

Εορταστική επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή Κορινθίας στον Μητροπολίτη Διονύσιο

Διαδώστε:
Εορταστική επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή Κορινθίας στον Μητροπολίτη Διονύσιο

Εορταστική επίσκεψη με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων πραγματοποίησε χθες Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας κ. Χαράλαμπος Τετράδης στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Πρωτοσυγκέλλος της Ιεράς Μητροπόλεως, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Αστυνομικό Διευθυντή για την συνεχή και συνεπή αγαστή συνεργασία της Τοπικής μας Εκκλησίας με την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, ως και για την τιμητική εόρτια επίσκεψή του και του ευχήθηκε «Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα»!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων