11/04/2023 11/04/2023 Επισκέψεις στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο πραγματοποίησαν τη Μεγάλη Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 υποψήφιουι βουλευτές του νομού προκειμένου να λάβουν  ην ευχή και την ευλογία του για τις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές.  Τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκε η πρώην Βουλευτής, Σύμβουλος του Πρωθυπουργού και υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές της 21ης Μαΐου κ. Μαρία-Ελένη...
11 Απριλίου, 2023 - 8:57
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2023 - 8:20

Επισκέψεις υποψηφίων βουλευτών στον Μητροπολίτη Κορίνθου

Διαδώστε:
Επισκέψεις υποψηφίων βουλευτών στον Μητροπολίτη Κορίνθου

Επισκέψεις στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο πραγματοποίησαν τη Μεγάλη Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 υποψήφιουι βουλευτές του νομού προκειμένου να λάβουν  ην ευχή και την ευλογία του για τις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές. 

Τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκε η πρώην Βουλευτής, Σύμβουλος του Πρωθυπουργού και υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές της 21ης Μαΐου κ. Μαρία-Ελένη Σούκουλη-Βιλιάλη, με την οποία συζήτησαν εγκάρδια θέματα που άπτονται της τρέχουσας επικαιρότητας, τοπικού και πανεθνικού επιπέδου, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και σε θέματα θρησκευτικού, κοινωνικού και φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος, για το οποίο η κ. Σούκουλη έδειχνε πάντοτε ιδιαίτερη σπουδή παρακολουθώντας εκ του σύνεγγυς τις δραστηριότητες, τις εκδηλώσεις και το πολυποίκιλο έργο της Ι. Μητροπόλεως μας. 

Επίσκεψη πραγματοποίησε στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως  πραγματοποίησε και η κ. Ελένη Κονομόδη, Δικηγόρος και υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Κορινθίας, συνοδευόμενη από την συνεργάτιδα της κ. Άντζελα Σούλη. 

 Ο Σεβασμιώτατος  κάνοντας μια αναδρομή στην δισχιλιετή πορεία της Εκκλησίας της Κορίνθου ενημέρωσε την κ. Κονομόδη και την συνεργάτιδα της για την αξιοσημείωτη φιλανθρωπική δράση και το πολυσχιδές έργο τόσο της Ελλαδικής Ορθοδόξου Εκκλησίας όσο και ιδιαιτέρως της Τοπικής μας Εκκλησίας. Εκτός των άλλων ετέθησαν και θέματα από την τοπική και εθνική επικαιρότητα, γενικού ενδιαφέροντος και προβληματισμού.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά τις δύο υποψήφιες η για την ευγενική επίσκεψή τους και ευχήθηκε αίσια ευόδωση του αγώνα τους και «Καλή Ανάσταση»!  

    

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων