20/04/2022 20/04/2022 Ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος συναντήθηκε με τους Ιερείς, τους εθελοντές και τις εθελόντριες της Τράπεζας τροφίμων και ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» για τις καθιερωμένες ευχές του, εν όψει της εορτής του Πάσχα, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, 4 Απριλίου 2022. Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιο Ραζνύότι εφέτος το Πάσχα μοιράσθηκαν...
20 Απριλίου, 2022 - 18:10
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2022 - 17:50

Επίσκεψη Μητροπολίτη Κορίνθου στην “Θεοπροσφορά”

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Κορίνθου στην “Θεοπροσφορά”

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος συναντήθηκε με τους Ιερείς, τους εθελοντές και τις εθελόντριες της Τράπεζας τροφίμων και ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» για τις καθιερωμένες ευχές του, εν όψει της εορτής του Πάσχα, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, 4 Απριλίου 2022.

Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιο Ραζνύότι εφέτος το Πάσχα μοιράσθηκαν 2.000 κιλά κρέας και7.030 κιλά τρόφιμα μακράς διαρκείας στους έχοντες την ανάγκη συνανθρώπους μας.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κάποιους από τους τροφίμους της «Θεοπροσφοράς» ενώ παράλληλα ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς του όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες, καθώς και τους Ιερείς που διακονούν στο Ίδρυμα της «Θεοπροσφοράς» και στηρίζουν τον αναξιοπαθούντα συνάνθρωπο μας, ώστε καθημερινά να επιβεβαιώνεται η προτροπή του Επισκόπου μας να μην λείπει από κανέναν στην Κορινθία μας τα στοιχειώδη για την επιβίωση του.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον Σεβασμιώτατο ευχόμενο να ξημερώσει σύντομα η μέρα, που κανένας συνάνθρωπός μας δεν θα έχει ανάγκη την «Θεοπροσφορά», και προς τους παρόντες «Καλή Ανάσταση» επιδίδοντας τους ένα καλάθι με συμβολικές ευλογίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων