14/11/2022 14/11/2022 Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο πραγματοποίησαν το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022, οι Πρωτοσύγκελλοι των Ιερών Μητροπόλεων Κίτρους Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Λεοντιάδης και Εδέσσης Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Στέφανος Δέβρελης. Κατά την διάρκεια της επισκέψεως αρχικά προσήλθαν στο Επισκοπείο, όπου συζήτησαν με τον Σεβασμιώτατο και τους συνοδούς του ιερείς και ακολούθως τέλεσαν νεκρώσιμο Τρισάγιο...
14 Νοεμβρίου, 2022 - 15:54
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2022 - 14:59

Επίσκεψη Πρωτοσύγκελλων των Μητροπόλεων Κίτρους και Εδέσσης στη Μητρόπολη Κορίνθου

Διαδώστε:
Επίσκεψη Πρωτοσύγκελλων των Μητροπόλεων Κίτρους και Εδέσσης στη Μητρόπολη Κορίνθου

Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο πραγματοποίησαν το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022, οι Πρωτοσύγκελλοι των Ιερών Μητροπόλεων Κίτρους Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Λεοντιάδης και Εδέσσης Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Στέφανος Δέβρελης.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως αρχικά προσήλθαν στο Επισκοπείο, όπου συζήτησαν με τον Σεβασμιώτατο και τους συνοδούς του ιερείς και ακολούθως τέλεσαν νεκρώσιμο Τρισάγιο επί του τάφου της αοιδίμου Ασπασίας Μαντάλου, μητρός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ Διονυσίου στο Κοιμητήριο Κορίνθου.

Το μεσημέρι παρακάθισαν σε γεύμα στο Επισκοπείο και αμέσως μετά μετέβησαν στο Κοιμητήριο Βέλου όπου ο Μητροπολίτης Κορίνθου τέλεσε νεκρώσιμο Τρισάγιο στον τάφο των γονέων, αδελφών και του Ιερέα παππού του πρώην Μητροπολίτη Κίτρους κ. Αγαθονίκου Φατούρου υπέρ αναπαύσεως των ψυχών τους.

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος  και οι άγιοι Πρωτοσύγκελλοι μετέβησαν από κοινού στην Καλαμάτα προκειμένου να παρευρεθούν στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό των ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων