31/05/2021 31/05/2021 Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021, η Βουλευτής και Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής κ. Χαρούλα (Χαρά) Κεφαλίδου υπό την συνοδεία συνεργατών της, μεταξύ των οποίων ο πρώην Βουλευτής Κορινθίας Άγγελος Μανωλάκης, ο Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΚΙΝ.ΑΛ. Κορινθίας Δημήτριος Αγγελόπουλος, ο Γραμματέας Τομέα Παιδείας του ΚΙΝ.ΑΛ. Νικόλαος Τσούλιας, το μέλος της...
31 Μαΐου, 2021 - 15:55
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2021 - 15:46

Επίσκεψη της βουλευτή Κεφαλίδου στον Μητροπολίτη Κορίνθου

Διαδώστε:
Επίσκεψη της βουλευτή Κεφαλίδου στον Μητροπολίτη Κορίνθου

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021, η Βουλευτής και Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής κ. Χαρούλα (Χαρά) Κεφαλίδου υπό την συνοδεία συνεργατών της, μεταξύ των οποίων ο πρώην Βουλευτής Κορινθίας Άγγελος Μανωλάκης, ο Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΚΙΝ.ΑΛ. Κορινθίας Δημήτριος Αγγελόπουλος, ο Γραμματέας Τομέα Παιδείας του ΚΙΝ.ΑΛ. Νικόλαος Τσούλιας, το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας Κορινθίας κ. Ελένη Κωστούρου και το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ. Δημήτριος Μανέτας, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο, παρουσία του Θεοφιλεστάτου Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ανταλλάχθηκαν απόψεις και σκέψεις για θρησκευτικά, πολιτικά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά ζητήματα, ενώ δεν παρέλειψαν όλοι οι συμμετέχοντες στην συζήτηση να αναφερθούν και στην τρέχουσα επικαιρότητα.

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου ευχαρίστησε την κ. Βουλευτή για την ευγενική επίσκεψή της δίδοντας της, ως αναμνηστικό δώρο, την εικόνα του Αποστόλου των Εθνών και της Κορίνθου Παύλου του ουρανοβάμωνος, για να την εμπνέει, κατά την επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων της, τα οποία της ευχήθηκε να πραγματοποιεί με χρηστότητα και ζήλο προς δόξαν Θεού και εξυπηρέτηση του Λαού μας!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων