20/12/2022 20/12/2022 Εορταστική επίσκεψη πραγματοποίησε την Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022, ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλειος Νανόπουλος, συνοδευόμενος από τον κ. Δημήτριο Πιστεύο, Πολιτικό Μηχανικό και υποψήφιο Δήμαρχο Σικυωνίων και τον κ. Δημήτριο Γιαννόπουλο, Αντιπρόεδρο της Εταιρίας TIKUN, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο. Κατά την διάρκεια της επισκέψεως συζήτησαν για θέματα που απασχολούν την Κορινθία την τρέχουσα...
20 Δεκεμβρίου, 2022 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2022 - 12:41

Επίσκεψη του Δημάρχου Κορινθίων στον Μητροπολίτη Διονύσιο

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Δημάρχου Κορινθίων στον Μητροπολίτη Διονύσιο

Εορταστική επίσκεψη πραγματοποίησε την Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022, ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλειος Νανόπουλος, συνοδευόμενος από τον κ. Δημήτριο Πιστεύο, Πολιτικό Μηχανικό και υποψήφιο Δήμαρχο Σικυωνίων και τον κ. Δημήτριο Γιαννόπουλο, Αντιπρόεδρο της Εταιρίας TIKUN, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως συζήτησαν για θέματα που απασχολούν την Κορινθία την τρέχουσα επικαιρότητα αλλά και γενικού ενδιαφέροντος. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους  επισκέπτες για την εποικοδομητική συζήτηση και αντάλλαξαν ευχές για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο Νέο Έτος!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων