05/12/2023 05/12/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη, προ της αναλήψεως των καθηκόντων του, πραγματοποίησε την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κορίνθου κ. Νικόλαος Σταυρέλης, συνοδευόμενος από τον Ευεργέτη της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου κ. Ευάγγελο Παπαϊωάννου, εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. Κατά την διάρκεια της επισκέψεως που διεξήχθη σε ιδιαίτερα...
05 Δεκεμβρίου, 2023 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2023 - 18:10

Επίσκεψη του νέου Δημάρχου Κορίνθου στον Μητροπολίτη Διονύσιο

Διαδώστε:
Επίσκεψη του νέου Δημάρχου Κορίνθου στον Μητροπολίτη Διονύσιο

Εθιμοτυπική επίσκεψη, προ της αναλήψεως των καθηκόντων του, πραγματοποίησε την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κορίνθου κ. Νικόλαος Σταυρέλης, συνοδευόμενος από τον Ευεργέτη της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου κ. Ευάγγελο Παπαϊωάννου, εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως που διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, λόγω της φιλίας, που συνδέει άπαντες από το παρελθόν, συζήτησαν για τοπικά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο και την Μητρόπολη, ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με τα σύγχρονα κοινωνικά και φιλανθρωπικά προβλήματα και φυσικά συζητήθηκαν και θέματα της επικαιρότητας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Σταυρέλη και τον κ. Παπαϊωάννου για την ευγενική επίσκεψή τους δίδοντας τους ευλογίες και αναμνηστικά δώρα ευχόμενος τόσο για τα αυριανά ονομαστήρια του κ. Σταυρέλη όσο και για μια καρποφόρο και εποικοδομητική θητεία στο «πηδάλιο» της ιστορικής Αποστολικής Παυλείου πόλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων