02/11/2020 02/11/2020 Ο νέος Επιθεωρητής της Επιθεωρήσεως Εργασίας Κορίνθου κ. Ανδρέας Χαριτόπουλος πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο όπου συζήτησαν κοινωνικά, υπηρεσιακά και φιλανθρωπικά θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη Ελληνική Κοινωνία. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Επιθεωρητή για την επίσκεψή του και του παρέδωσε ως ένα συμβολικό αναμνηστικό δώρο...
02 Νοεμβρίου, 2020 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2020 - 16:04

Εθιμοτυπική επίσκεψη δέχτηκε ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Διαδώστε:
Εθιμοτυπική επίσκεψη δέχτηκε ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Ο νέος Επιθεωρητής της Επιθεωρήσεως Εργασίας Κορίνθου κ. Ανδρέας Χαριτόπουλος πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο όπου συζήτησαν κοινωνικά, υπηρεσιακά και φιλανθρωπικά θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη Ελληνική Κοινωνία.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Επιθεωρητή για την επίσκεψή του και του παρέδωσε ως ένα συμβολικό αναμνηστικό δώρο την Ιερά Εικόνα του Αποστόλου Παύλου, Ιδρυτή της Τοπικής Εκκλησίας ευχόμενος παράλληλα ο Θεός να τον ενδυναμώνει στα καθήκοντα του!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων