10/04/2024 10/04/2024 Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη, ο Διοικητής της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου, Ταξίαρχος, κ. Νικόλαος Χαραλαμπίδης, στον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητρόπολης Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου. Κατά την διάρκεια της επισκέψεως πραγματοποιήθηκε ευρεία συζήτηση που αφορούσε σε υπηρεσιακά, κοινωνικά, φιλανθρωπικά αλλά κυρίως θέματα της τρέχουσας επικαιρότητος με το φαινόμενο της...
10 Απριλίου, 2024 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2024 - 14:14

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου στον Μητροπολίτη Κορίνθου

Διαδώστε:
Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου στον Μητροπολίτη Κορίνθου

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη, ο Διοικητής της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου, Ταξίαρχος, κ. Νικόλαος Χαραλαμπίδης, στον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητρόπολης Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως πραγματοποιήθηκε ευρεία συζήτηση που αφορούσε σε υπηρεσιακά, κοινωνικά, φιλανθρωπικά αλλά κυρίως θέματα της τρέχουσας επικαιρότητος με το φαινόμενο της έντονης κοινωνικής βίας να κυριαρχεί. Φυσικά και ιδιαίτερη μνεία έγινε και στην έως σήμερα αγαστή συνεργασία της Ι. Μητροπόλεως μας με την Σχολή Μηχανικού και γενικότερα με το Στράτευμα.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον κ. Ταξίαρχο για την ευγενική επίσκεψή του δίδοντας ευχές για έτη πολλά και «καλή Ανάσταση» και επιδίδοντάς του συμβολικά δώρα μεταξύ των οποίων και το βιβλίο της Ι. Μητροπόλεως μας «Παύλου Σφραγίς».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων