29/09/2023 29/09/2023 Επίσκεψη πραγματοποίησαν χθες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Σωτήριος Πιλίλης με τον συνεργάτη του και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Αθανάσιο Ζάλη στον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, υπό την παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητρόπολης Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου και του διευθυντού του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Σεβασμιωτάτου κ. Γεωργίου Μάνταλου, στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης. Κατά...
29 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:19
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2023 - 13:49

Εθιμοτυπική επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Μεγαρέων στον Μητροπολίτη Κορίνθου

Διαδώστε:
Εθιμοτυπική επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Μεγαρέων στον Μητροπολίτη Κορίνθου

Επίσκεψη πραγματοποίησαν χθες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Σωτήριος Πιλίλης με τον συνεργάτη του και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Αθανάσιο Ζάλη στον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, υπό την παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητρόπολης Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου και του διευθυντού του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Σεβασμιωτάτου κ. Γεωργίου Μάνταλου, στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα, λόγω της από τα παλαιά γνωριμίας όλων, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της τρέχουσας επικαιρότητας, τοπικού και πανεθνικού επιπέδου, αλλά και θέματα θρησκευτικού, κοινωνικού και φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος.

Η κοινή καταγωγή όλων των παρισταμένων από τα Μέγαρα Αττικής και η φιλική σχέση οδήγησε την συζήτηση σε πολύ ευχάριστα μονοπάτια και στο τέλος της ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά τους υποψηφίους για την ευγενική τους επίσκεψη και τους προσέφερε ως «ευλογία» οίνους από οινοποιία της Κορινθίας και το βιβλίο του μακαριστού Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κυρού Ιερεμίου (Φούντα) με τίτλο: «ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ», ευχόμενος ταυτόχρονα και την δέουσα «καλή επιτυχία» για τις επικείμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, στις οποίες θα μετάσχουν οι επισκέπτες του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων