21/12/2020 21/12/2020 Την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020 στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο,ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος τέλεσε την Θ. Λειτουργία, πλαισιούμενος από τους Ιερείς του Ι. Ναού και τους Διακόνους του. Λίγο πριν το πέρας της Θ. Λειτουργίας ο σεπτός Ποιμενάρχης τέλεσε Νεκρώσιμο Τρισάγιο υπέρ μακαρίας μνήμης του προσφιλούς του Μητροπολίτου Λαρίσης...
21 Δεκεμβρίου, 2020 - 17:21
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2020 - 17:08

Ευχές για απαλλαγή από την ζοφερή πραγματικότητα της πανδημίας

Διαδώστε:
Ευχές για απαλλαγή από την ζοφερή πραγματικότητα της πανδημίας

Την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020 στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο,ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος τέλεσε την Θ. Λειτουργία, πλαισιούμενος από τους Ιερείς του Ι. Ναού και τους Διακόνους του.

Λίγο πριν το πέρας της Θ. Λειτουργίας ο σεπτός Ποιμενάρχης τέλεσε Νεκρώσιμο Τρισάγιο υπέρ μακαρίας μνήμης του προσφιλούς του Μητροπολίτου Λαρίσης κυρού Ιγνατίου, ενώ στην συνέχεια διάβασε τις εκ του Ι. Ευχολογίου υπέρ ασθενούντων ευχές και παρεκάλεσε τον Τρισάγιο Θεό να χαρίσει το πολύτιμο δώρο της υγείας σε όλον τον κόσμο, απαλλάσσοντας μας από την ζοφερή πραγματικότητα της πανδημίας ευχόμενος ταυτόχρονα «καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα»!

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων