22/02/2021 22/02/2021 Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, η αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κορινθίας της Ν.Δ. κ. Μαρία-Ελένη Σούκουλη–Βιλιάλη, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη  κ. Διονύσιο. Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας και η κ. Σούκουλη, παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου, Θεοφιλεστάτου...
22 Φεβρουαρίου, 2021 - 15:52

Η Αναπλ. Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος στον Μητροπολίτη Κορίνθου

Διαδώστε:
Η Αναπλ. Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος στον Μητροπολίτη Κορίνθου

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, η αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κορινθίας της Ν.Δ. κ. Μαρία-Ελένη Σούκουλη–Βιλιάλη, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη  κ. Διονύσιο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας και η κ. Σούκουλη, παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, συζήτησαν σε πολύ θερμό και φιλικό κλίμα θέματα που άπτονται της τρέχουσας επικαιρότητας σε Τοπικό και Εθνικό επίπεδο, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και σε θέματα θρησκευτικού, κοινωνικού και φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος.

Επίσης, τόσο ο Σεβασμιώτατος όσο και ο Θεοφιλέστατος καταδίκασαν την πρόσφατη επίθεση με «γκαζάκια», που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτικό Γραφείο της Βουλευτού στην Κόρινθο, και της εξέφρασαν την συμπάθεια και συμπαράστασή τους.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά την κ. Σούκουλη για την ευγενική επίσκεψή της προσφέροντάς της συμβολικά δώρα και ευχήθηκε ο Θεός, δια πρεσβειών του Αγίου Αποστόλου Παύλου, προστάτου και εφόρου της πόλεως μας, να την στηρίζει και να την ενδυναμώνει στα πολυεύθυνα καθήκοντα της!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων