16/02/2024 16/02/2024 Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024, η νέα Διευθύντρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας Ταξίαρχος, κ. Ιωάννα Παναγοπούλου στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο. Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη θερμά την κ. Παναγοπούλου, καθώς μετά τις τελευταίες κρίσεις, που έγιναν...
16 Φεβρουαρίου, 2024 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2024 - 14:50

Η Διευθύντρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Διονύσιο

Διαδώστε:
Η Διευθύντρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Διονύσιο

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024, η νέα Διευθύντρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας Ταξίαρχος, κ. Ιωάννα Παναγοπούλου στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη θερμά την κ. Παναγοπούλου, καθώς μετά τις τελευταίες κρίσεις, που έγιναν στην Ελληνική Αστυνομία, ανέλαβε την θέση της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Κορινθίας.

Επίσης, σε πολύ θερμό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της Τοπικής Κοινωνίας της Κορινθίας, καθώς και της τρέχουσας επικαιρότητος ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην διαχρονικά αγαστή σχέση της Ι. Μητροπόλεως μας με την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την κ. Ταξίαρχο για την ευγενική επίσκεψή της δίδοντας της μεταξύ άλλων την εικόνα του Αποστόλου Παύλου, προστάτου και εφόρου της Ι. Μητρόπολης, για να την προστατεύει, να την ενισχύει και να την ενδυναμώνει στο ομολογουμένως δύσκολο έργο της!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων