09/06/2020 09/06/2020 Ιερά Παράκληση για τους υποψηφίους Μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα τελέσει ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 και ώρα 20:30, πλαισιούμενος υπό των Ιερέων των πόλεων Κορίνθου, Λουτρακίου, Αγίων Θεοδώρων, Ισθμίας, Καλαμακίου, Αρχαίας Κορίνθου και Λεχαίου. Την ημέρα αυτή θα ευρίσκεται στον Ι....
09 Ιουνίου, 2020 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2020 - 9:38

“Η Εκκλησία προσεύχεται για σένα και το μέλλον σου”

Διαδώστε:
“Η Εκκλησία προσεύχεται για σένα και το μέλλον σου”

Ιερά Παράκληση για τους υποψηφίους Μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα τελέσει ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 και ώρα 20:30, πλαισιούμενος υπό των Ιερέων των πόλεων Κορίνθου, Λουτρακίου, Αγίων Θεοδώρων, Ισθμίας, Καλαμακίου, Αρχαίας Κορίνθου και Λεχαίου.
Την ημέρα αυτή θα ευρίσκεται στον Ι. Ναό του Απ. Παύλου Κορίνθου από τις 18:00 το απόγευμα έως τα μεσάνυκτα, για τον αγιασμό και την ευλογία των μαθητών, η θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας εκ της Ι. Μονής Φανερωμένης Χιλιομοδίου.
Παρακαλούνται οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων, οι γονείς, τα συγγενικά τους πρόσωπα καθώς και ο πιστός Λαός όπως προσέλθουν και συμπροσευχηθούν για τον φωτισμό και την καλή επιτυχία τους στον δύσκολο και καθοριστικό για την περαιτέρω πορεία τους αγώνα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων