09/06/2023 09/06/2023 Την Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «ΙΖ’ Κορίνθου Παύλεια 2023», στην Κόρινθο, στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του βιβλίου “Παύλου «σφραγίς», Η Κορίνθου Εκκλησία στον Χρόνο”, το οποίο εξέδωσε για δεύτερη φορά επαυξημένο και συμπληρωμένο η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου με δαπάνη της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο κ. Χρήστος...
09 Ιουνίου, 2023 - 15:24
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2023 - 14:41

Η Μητρόπολη Κορίνθου παρουσιάζει το βιβλίο “Παύλου «σφραγίς», Η Κορίνθου Εκκλησία στον Χρόνο”

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Κορίνθου παρουσιάζει το βιβλίο “Παύλου «σφραγίς», Η Κορίνθου Εκκλησία στον Χρόνο”

Την Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «ΙΖ’ Κορίνθου Παύλεια 2023», στην Κόρινθο, στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του βιβλίου “Παύλου «σφραγίς», Η Κορίνθου Εκκλησία στον Χρόνο”, το οποίο εξέδωσε για δεύτερη φορά επαυξημένο και συμπληρωμένο η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου με δαπάνη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο κ. Χρήστος Καραγιάννης, Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος και επιμελήθηκε την Έκδοση και ο κ. Πέτρος Θωμαΐδης, Δικηγόρος και Νομικός Σύμβουλος της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου.

Την Εκδήλωση θα προλογίσει ο Πανοσ. Αρχιμ. π. Άνθιμος Παπαλεξόπουλος, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας «ΠΑΝΤΩΝ ΧΑΡΑ» Καλεντζίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη «Κροκίδειο» Αίθουσα (δίπλα στην παλιά Ιερατική Σχολή, Κροκιδά 4).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων