10/01/2020 10/01/2020 Την Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, επισκέφθηκε το Υπουργείο Τουρισμού, όπου είχε κατ’ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης του Υπουργείου κ. Κωνσταντίνο Λούλη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τον κ. Υπουργό και τον Σεβασμιώτατο να ανταλλάσουν...
10 Ιανουαρίου, 2020 - 13:35

Η «τουριστική» πρωτοβουλία του Μητρ. Κορίνθου

Διαδώστε:
Η «τουριστική» πρωτοβουλία του Μητρ. Κορίνθου

Την Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, επισκέφθηκε το Υπουργείο Τουρισμού, όπου είχε κατ’ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης του Υπουργείου κ. Κωνσταντίνο Λούλη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τον κ. Υπουργό και τον Σεβασμιώτατο να ανταλλάσουν απόψεις για την τρέχουσα επικαιρότητα και για θέματα που αφορούν τους δύο φορείς που εκπροσωπούν. Ο Σεβασμιώτατος έθεσε υπ’ όψιν του κ. Υπουργού κάποιες ιδέες ώριμες προς υλοποίηση και στο πλαίσιο αυτής της επικοινωνίας ορίσθηκε νέα συνάντηση στο άμεσο μέλλον, στην Κόρινθο, με τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού κ. Αλέξανδρο Βασιλάκη.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων