20/11/2019 20/11/2019 Τον Ταξίαρχο, Διοικητή της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου, κ. Αριστείδη Καμπανό και τον συνοδό του κ. Σπυρίδωνα Βρυώνη, Υπολοχαγό, υποδέχτηκαν σήμερα Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος και ο Θεοφ. Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος, Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως, στα Γραφεία της Μητροπόλεως. Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, με σκοπό τις θερμές ευχαριστίες...
20 Νοεμβρίου, 2019 - 13:21

“Η Υπέρμαχος Στρατηγός να σκεπάζει τον Στρατό μας”

Διαδώστε:
“Η Υπέρμαχος Στρατηγός να σκεπάζει τον Στρατό μας”

Τον Ταξίαρχο, Διοικητή της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου, κ. Αριστείδη Καμπανό και τον συνοδό του κ. Σπυρίδωνα Βρυώνη, Υπολοχαγό, υποδέχτηκαν σήμερα Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος και ο Θεοφ. Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος, Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως, στα Γραφεία της Μητροπόλεως.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, με σκοπό τις θερμές ευχαριστίες της Διοικήσεως της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου για την συμμετοχή των Αρχιερέων στις Εκδηλώσεις της Σχολής για τα 190 χρόνια από ιδρύσεως του Όπλου του Μηχανικού αλλά και την αυριανή ημέρα «των Ενόπλων Δυνάμεων», ο Σεβασμιώτατος και ο κ. Ταξίαρχος αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και γενικότερα θέματα, δίδοντας έμφαση στις διαχρονικές αγαστές σχέσεις της Μητροπόλεως με την Σχολή Μηχανικού και γενικότερα με τον Στρατό.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον κ. Ταξίαρχο για την ευγενική επίσκεψή του και ευχήθηκε ο Πανάγαθος Θεός και η Υπέρμαχος Στρατηγός να σκεπάζει τον Στρατό μας και την Ηγεσία του στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε. Το πολύ θερμό κλίμα επιβεβαιώθηκε με την ανταλλαγή δώρων. Εκ μέρους του κ. Ταξιάρχου επιδόθηκε πλακέτα με τον Ιδρυτή του Όπλου του Μηχανικού Ιωάννη Καποδίστρια και εκ μέρους του Ποιμενάρχου μας Εικόνα του Απ. Παύλου και διάφορες άλλες «ευλογίες».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων