19/06/2019 19/06/2019 Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 πραγματοποίησε  εθιμοτυπική επίσκεψη η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μαρία-Ελένη Σούκουλη – Βιλιάλη, συνοδευόμενη από τους κυρίους Παναγιώτη Λούμπα και Βλάσση Ζαφείρη, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, προκειμένου να λάβει την ευχή και την ευλογία του για τις...
19 Ιουνίου, 2019 - 14:16

Η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μαρία-Ελένη Σούκουλη–Βιλιάλη στον Μητρ.Κορίνθου

Διαδώστε:
Η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μαρία-Ελένη Σούκουλη–Βιλιάλη στον Μητρ.Κορίνθου

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 πραγματοποίησε  εθιμοτυπική επίσκεψη η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μαρία-Ελένη Σούκουλη – Βιλιάλη, συνοδευόμενη από τους κυρίους Παναγιώτη Λούμπα και Βλάσση Ζαφείρη, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, προκειμένου να λάβει την ευχή και την ευλογία του για τις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο Σεβασμιώτατος και η κ. Σούκουλη,  παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, συζήτησαν θέματα που άπτονται της τρέχουσας επικαιρότητας και σε τοπικό και σε εθνικό επίπεδο, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και σε θέματα θρησκευτικού, κοινωνικού και φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά την κ. Σούκουλη για την ευγενική επίσκεψή της και της ευχήθηκε αίσια ευόδωση του αγώνα της!  

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων