22/02/2021 22/02/2021 Ανακοίνωση για την εορτή της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου όπου ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί Ιερά Αγρυπνία κεκλεισμένων των θυρών την Πέμπτη το βράδυ.  Δείτε την ανακοίνωση:  Γίνεται γνωστό ότι την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου ε.έ. και ώρα 20:00, με αφορμή την μνήμη της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, που εορτάζει η Εκκλησία...
22 Φεβρουαρίου, 2021 - 16:51
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2021 - 16:06

Ιερά Αγρυπνία κεκλεισμένων των θυρών για την Αγία Φωτεινή στην Κόρινθο

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία κεκλεισμένων των θυρών για την Αγία Φωτεινή στην Κόρινθο

Ανακοίνωση για την εορτή της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου όπου ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί Ιερά Αγρυπνία κεκλεισμένων των θυρών την Πέμπτη το βράδυ. 

Δείτε την ανακοίνωση: 

Γίνεται γνωστό ότι την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου ε.έ. και ώρα 20:00, με αφορμή την μνήμη της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, που εορτάζει η Εκκλησία μας την 26 η Φεβρουαρίου και πανηγυρίζει το ομώνυμο Μητροπολιτικό Ι. Παρεκκλήσιο στο Επισκοπείο, θα πραγματοποιηθεί Ιερά Αγρυπνία κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των αυξημένων υγειονομικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της COVID-19, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου. Κατά την Ιερά Αγρυπνία θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα του Ι. Λειψάνου της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος.

Ανήμερα της εορτής και περί ώρας 10:00 θα τελεσθεί το Ι. Μυστήριο του Ευχελαίου, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας και περί ώρα 17:00 θα τελεσθεί Ι. Παράκληση στην Αγία Φωτεινή, πάντοτε με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της COVID-19.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων