20/06/2019 20/06/2019 Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 με μεγάλη επιτυχία και με πλήθος κόσμου, που συγκεντρώθηκε στην Κροκίδειο Αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου(παραπλεύρως του Επισκοπείου), πραγματοποιήθηκε  το μουσικό προάγγελμα των «ΙΓ′ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ 2019» με τίτλο «Εν φωναίς αισίαις και χορδαίς ευήχοις». Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Την μουσική βραδιά παρουσίασε ο Νομικός Σύμβουλος της...
20 Ιουνίου, 2019 - 12:04

ΙΓ′ Κορίνθου Παυλείων 2019: «Εν φωναίς αισίαις και χορδαίς ευήχοις».

Διαδώστε:
ΙΓ′ Κορίνθου Παυλείων 2019: «Εν φωναίς αισίαις και χορδαίς ευήχοις».

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 με μεγάλη επιτυχία και με πλήθος κόσμου, που συγκεντρώθηκε στην Κροκίδειο Αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου(παραπλεύρως του Επισκοπείου), πραγματοποιήθηκε  το μουσικό προάγγελμα των «ΙΓ′ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ 2019» με τίτλο «Εν φωναίς αισίαις και χορδαίς ευήχοις».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Την μουσική βραδιά παρουσίασε ο Νομικός Σύμβουλος της Ι. Μητροπόλεως μας και μέλος του Μητροπολιτικού Συμβουλίου κ. Πέτρος Θωμαΐδης, η οποία περιελάμβανε συναυλία, με την συμμετοχή των μουσικών, κ. Ιωάννη Παϊβανά βιολί, κ. Γεωργία Παϊβανά βιολί, κ. Νικόλαο Παϊβανά βιόλα, κ. Διονύσιο Ανδρουτσάκη βιολοντσέλο, κ. Νικόλαο Κωνσταντέλο τρομπέτα, κ. Δημήτρη Γιάκα πιάνο, ενώ τους μουσικούς συνόδευσαν στο τραγούδι οι υψίφωνες κ. Ευαγγελία Τσίρτση – Αλαβέρα, κ. Μαριαλένα Βαρελά και η Γυναικεία Χορωδία «Opus Femina» του ΚΕ.Π.Α.Π. του Δήμου Κορινθίων, υπό την διεύθυνση της κ. Φάλιας Παπαγιαννοπούλου.

Την υπέροχη αυτή μουσική βραδιά έκλεισε ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος ευχαριστώντας και συγχαίροντας θερμά όλους τους συντελεστές της Εκδήλωσης, ενώ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει στους παρευρισκομένους το πρόγραμμα των εορταστικών Εκδηλώσεων, προς τιμήν του Ιδρυτού της τοπικής μας Εκκλησίας Αποστόλου Παύλου, προτρέποντας τους να μην λείψουν από αυτές.   

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων