08/02/2024 08/02/2024 Ενόψει της εορτής της μνήμης των Αγίων Ακύλα και Πρισκίλλης, Προστατών της οικογένειας, η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου απευθύνει κάλεσμα προσευχής προς τους πιστούς για τον ιερό θεσμό της Οικογένειας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Kορίνθου: «Γίνεται γνωστό ότι την Τρίτη, 13...
08 Φεβρουαρίου, 2024 - 15:23
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2024 - 15:16

Κάλεσμα προσευχής της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου για τον θεσμό της οικογένειας

Διαδώστε:
Κάλεσμα προσευχής της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου για τον θεσμό της οικογένειας

Ενόψει της εορτής της μνήμης των Αγίων Ακύλα και Πρισκίλλης, Προστατών της οικογένειας, η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου απευθύνει κάλεσμα προσευχής προς τους πιστούς για τον ιερό θεσμό της Οικογένειας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Kορίνθου:

«Γίνεται γνωστό ότι την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 8η πρωϊνή, θα τελεσθεί Αρχιερατική Θ. Λειτουργία υπό του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου προς τιμήν των Προστατών της οικογένειας και συνεργών του Ιδρυτού της Τοπικής μας Εκκλησίας Αγ. Απ. Παύλου Αγίων Ακύλα και Πρισκίλλης, που εορτάζουν κατ᾿ αυτή την ημέρα.
Επισημαίνεται ότι κι εφέτος η Θ. Λειτουργία θα τελεστεί στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου και όχι στον Ι. Ναό Αγίων Ακύλα και Πρισκίλλης του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κορίνθου «ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ», λόγω των έργων ανάπλασης και ανακαίνισης του Εκκλησιαστικού αυτού Ιδρύματος.
Κατά την Θ. Λειτουργία προς τιμήν των Αγίων Αποστόλων Ακύλα και Πρισκίλλης θα εκτεθεί σε προσκύνηση, στον ως άνω Ι. Ναό, τμήμα εκ των Ι. Λειψάνων του Αγίου Ακύλα.
Καλούνται οι ευσεβείς και φιλακόλουθοι Χριστιανοί μας να συμμετάσχουν συμπροσευχόμενοι στην Θ. Λειτουργία προς τιμήν των Αγίων προστατών της οικογενείας για να λάβουν την ευλογία και την χάρη και εκ των χαριτόβρυτων Ι. Λειψάνων του Αγίου Ακύλα και κατ᾿ αυτό τον τρόπο να διαδηλώσουν την προσήλωσή τους στον ιερό θεσμό της Οικογένειας.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων