28/09/2020 28/09/2020 Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Κορινθίας επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020, τα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου με σκοπό την πραγματοποίηση των επιβεβλημένων πλέον Covid-19 tests. Όλοι οι υπάλληλοι των Γραφείων, κληρικοί και λαϊκοί, με επικεφαλής τον Μητροπολίτη  κ. Διονύσιο και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κεγχρεών κ. Αγάπιο, Πρωτοσύγκελλο, καθώς και εξωτερικοί συνεργάτες, συμμετείχαν στην διαδικασία. Ο...
28 Σεπτεμβρίου, 2020 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2020 - 14:53

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη Μητρόπολη Κορίνθου

Διαδώστε:
Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη Μητρόπολη Κορίνθου

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Κορινθίας επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020, τα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου με σκοπό την πραγματοποίηση των επιβεβλημένων πλέον Covid-19 tests.

Όλοι οι υπάλληλοι των Γραφείων, κληρικοί και λαϊκοί, με επικεφαλής τον Μητροπολίτη  κ. Διονύσιο και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κεγχρεών κ. Αγάπιο, Πρωτοσύγκελλο, καθώς και εξωτερικοί συνεργάτες, συμμετείχαν στην διαδικασία. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά τις νοσηλεύτριες του κλιμακίου του ΕΟΔΥ Κορίνθου τόσο για τον κόπο τους όσο και για το ομολογουμένως δύσκολο έργο, που προσφέρουν καθημερινά, ευχόμενος ο Θεός, ως ιατρός των ψυχών και των σωμάτων, να δωρίσει την υγεία σε όλον τον κόσμο και να μας λυτρώσει τάχιστα και από αυτή την δοκιμασία της πανδημίας!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων