22/12/2022 22/12/2022 Εν όψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, ο Κορίνθιος επιχειρηματίας, που έχει τιμηθεί από τον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, ως Ευεργέτης της Ιεράς Μητρόπολης κ. Ευάγγελος Παπαϊωάννου, για ακόμη μια φορά, κατέστη αρωγός στην σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια, που καταβάλλει η Ιερά Μητρόπολη μέσω της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ». Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας προσέφερε σήμερα...
22 Δεκεμβρίου, 2022 - 17:20
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2022 - 17:22

Κορίνθιος επιχειρηματίας ενίσχυσε την “Θεοπροσφορά” με τρόφιμα μακράς διάρκειας

Διαδώστε:
Κορίνθιος επιχειρηματίας ενίσχυσε την “Θεοπροσφορά” με τρόφιμα μακράς διάρκειας

Εν όψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, ο Κορίνθιος επιχειρηματίας, που έχει τιμηθεί από τον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, ως Ευεργέτης της Ιεράς Μητρόπολης κ. Ευάγγελος Παπαϊωάννου, για ακόμη μια φορά, κατέστη αρωγός στην σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια, που καταβάλλει η Ιερά Μητρόπολη μέσω της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ».

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας προσέφερε σήμερα μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας για την άμεση ανακούφιση των αναγκεμένων συνανθρώπων.

“Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας τον κ. Ευάγγελο Παπαϊωάννου για την συνεχή, έμπρακτη στήριξη του στο έργο της Ι. Μητροπόλεως μας και της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» και ευελπιστούμε η πράξη του να βρει και άλλους μιμητές ευχόμενοι σ᾿ αυτόν και την οικογένειά του «Καλά Χριστούγεννα και Ευλογημένη η Νέα Χρονιά»!”, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων