22/01/2021 22/01/2021 Την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί Δισαρχιερατική Θ. Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονυσίου και συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεώς Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου. Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας θα τελεσθεί Ι. Μνημόσυνο υπέρ ανα-παύσεως των ψυχών των πνευματικών πατέρων του Σεβ. Ποιμενάρχου μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος...
22 Ιανουαρίου, 2021 - 19:09
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2021 - 19:11

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μνημόσυνο για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο την Κυριακή

Διαδώστε:
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μνημόσυνο για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο την Κυριακή

Την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί Δισαρχιερατική Θ. Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονυσίου και συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεώς Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας θα τελεσθεί Ι. Μνημόσυνο υπέρ ανα-παύσεως των ψυχών των πνευματικών πατέρων του Σεβ. Ποιμενάρχου μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου και μακαριστού Μητροπολίτου Χαλκίδος κυρού Χρυσοστόμου Α΄ (Βέργη) του εκ Πουλίτσης Κορινθίας καταγομένου.

Επίσης θα τελεστεί το 40νθήμερον μνημόσυνο του μακαριστού Ευαγγέλου Καλλίρη, Εκκλησιαστικού Επιτρόπου του Καθεδρικού Ι. Ναού του Απ. Παύλου Κορίνθου.

“Επισημαίνεται ότι λόγω των ισχυόντων μέτρων κατά της εξάπλωσης του Covid-19 και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θρησκευτικών αναγκών των πιστών, θα πραγματοποιηθούν δύο (2) Θ. Λειτουργίες, στον ως άνω Ι. Ναό, η πρώτη έως τις 7:30 π.μ. και η δεύτερη, στην οποία θα λάβει χώρα η Δισαρχιερατική Θ. Λειτουργία και τα Ι. Μνημόσυνα, από 8:00 π.μ. έως 10:30 π.μ.”, καταλήγει η ανακοίνωση της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων