28/06/2019 28/06/2019 Συγκινητικές στιγμές λαμβάνουν καθημερινά χώρα στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο. Το Θεομητορικό κειμήλιο, το οποίο κόμισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ την περασμένη Τρίτη 25 Ιουνίου και υποδέχτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος και πλήθος κληρικών και πιστών, συρρέουν καθημερινά να προσκυνήσουν πιστοί από όλα τα μέρη...
28 Ιουνίου, 2019 - 8:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2019 - 8:38

Πιστοί από όλη την Ελλάδα προσκυνούν την Αγία Ζώνη

Διαδώστε:
Πιστοί από όλη την Ελλάδα προσκυνούν την Αγία Ζώνη

Συγκινητικές στιγμές λαμβάνουν καθημερινά χώρα στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο.

Το Θεομητορικό κειμήλιο, το οποίο κόμισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ την περασμένη Τρίτη 25 Ιουνίου και υποδέχτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος και πλήθος κληρικών και πιστών, συρρέουν καθημερινά να προσκυνήσουν πιστοί από όλα τα μέρη της Ελλάδος, όπως σημειώνουν κύκλοι της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου, προκειμένου να το προσκυνήσουν.

Καθ’ όλες τις ημέρες της παραμονής της Αγίας Ζώνης στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Απ. Παύλου, τελούνται Ι. Ακολουθίες και Παρακλήσεις προς την Υπεραγία Θεοτόκο, την Αγία Ζώνη Αυτής και τους εν Κορίνθω Αγίους και ταυτόχρονα κάθε βράδυ τελείται Ι. Αγρυπνία από Αγιορείτες Πατέρες και Ιερείς της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου.

Η Αγία  Ζώνη της Θεοτόκου μαζί με το Ιερό Λείψανο του πολιούχου και προστάτου της πόλης Αγίου Αποστόλου Παύλου, τα Ιερά Λείψανα των εν Κορίνθω Αγίων και τις Ιερές Εικόνες της Παναγίας «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ» και των εν Κορίνθω Αγίων θα εκτίθενται εις προσκύνηση των πιστών και ευλογία των προσκυνητών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Απ. Παύλου Κορίνθου καθημερινά, έως και το μεσημέρι της Κυριακής, 30 Ιουνίου 2019, από τις 7:00 το πρωί έως αργά το βράδυ.

Δείτε το βίντεο από την υποδοχή

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων