23/04/2024 23/04/2024 Σύσκεψη με εκπροσώπους όλων των αρμοδίων Φορέων της πόλεως Κορίνθου (Πολιτικών, Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Φιλαρμονικής, κ.ά.) πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, στην «Κροκίδειο» Αίθουσα της Ι. Μητροπόλεώς μας, υπό τον Σεβασμιώτατο κ. Διονύσιο, παρουσία των Ιερέων των Ι. Ναών Απ. Παύλου, Αγ. Νικολάου, Αγ. Άννης, Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Αγ. Φωτεινής και Ζωοδόχου Πηγής, για την...
23 Απριλίου, 2024 - 14:53
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2024 - 14:30

Κόρινθος: Σύσκεψη φορέων για τη συνάντηση των Επιταφίων τη Μεγάλη Παρασκευή

Διαδώστε:
Κόρινθος: Σύσκεψη φορέων για τη συνάντηση των Επιταφίων τη Μεγάλη Παρασκευή

Σύσκεψη με εκπροσώπους όλων των αρμοδίων Φορέων της πόλεως Κορίνθου (Πολιτικών, Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Φιλαρμονικής, κ.ά.) πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, στην «Κροκίδειο» Αίθουσα της Ι. Μητροπόλεώς μας, υπό τον Σεβασμιώτατο κ. Διονύσιο, παρουσία των Ιερέων των Ι. Ναών Απ. Παύλου, Αγ. Νικολάου, Αγ. Άννης, Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Αγ. Φωτεινής και Ζωοδόχου Πηγής, για την αρτιότερη διοργάνωση της συνάντηση των Επιταφίων στα «Περιβολάκια» Κορίνθου την Μ. Παρασκευή το βράδυ.

Κατά την διάρκεια της συσκέψεως συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους θα πραγματοποιηθεί ασφαλέστερα και ευλαβικότερα η λιτανευτική πομπή από τους Ι. Ναούς προς τα «Περιβολάκια», Πλατεία Παναγή Τσαλδάρη, και η συγκέντρωση του φιλόχριστου Λαού, όπου θα τελεσθεί Δέηση υπέρ ειρήνης και καταστάσεως του σύμπαντος κόσμου και ευσταθείας των Αγίων του Θεού Εκκλησιών και θα ακολουθήσει η καθιερωμένη προς τούτο ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Διονυσίου.

Ο Ποιμενάρχης ευχαρίστησε τους παρισταμένους εκπροσώπους των ως άνω Φορέων της πόλης για την διάθεση και την συνεργασία τους απευθύνοντας τους και τις εόρτιες ευχές του!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων