21/12/2020 21/12/2020 “Κουτιά αγάπης», που περιείχαν οχτακόσια δέκα κιλά (810kg) νωπού κρέατος και εφτακόσια πενήντα κιλά (750kg) τροφίμων μακράς διάρκειας, για την κάλυψη των αμέσων αναγκών των 1.200 τροφίμων του Ιδρύματος της Θεοπροσφοράς, απέστειλε σήμερα το πρωί στην Ιερά Μητρόπολή Κορίνθου, η Κορινθιακή Εταιρία «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε», ενόψει της Εορτής των Χριστουγέννων. Ο υπεύθυνος της Τράπεζας Τροφίμων...
21 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:28
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2020 - 14:26

“Κουτιά αγάπης” στην Ι.Μ. Κορίνθου

Διαδώστε:
“Κουτιά αγάπης” στην Ι.Μ. Κορίνθου

“Κουτιά αγάπης», που περιείχαν οχτακόσια δέκα κιλά (810kg) νωπού κρέατος και εφτακόσια πενήντα κιλά (750kg) τροφίμων μακράς διάρκειας, για την κάλυψη των αμέσων αναγκών των 1.200 τροφίμων του Ιδρύματος της Θεοπροσφοράς, απέστειλε σήμερα το πρωί στην Ιερά Μητρόπολή Κορίνθου, η Κορινθιακή Εταιρία «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε», ενόψει της Εορτής των Χριστουγέννων.

Ο υπεύθυνος της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ παραλαμβάνοντας την γενναιόδωρη αυτή προσφορά από τους διανομείς της Εταιρίας μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου για Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα και  ευχαρίστησε την «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε» για την συνεχή και έμπρακτη στήριξη της στο έργο της Ι. Μητροπόλεως μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων