13/04/2022 13/04/2022 Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης εν όψει της εορτής του Πάσχα, η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου προσέφερε επτακόσια ενενήντα (790) κιλά νωπού κρέατος για την άμεση κάλυψη των 1.200 τροφίμων της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων «Θεοπροσφορά». Συγκεκριμένα, η Κορινθιακή Εταιρεία «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε», της οποίας προΐσταται ο κ. Δημήτριος Μητσόπουλος, που για τις κατά καιρούς φιλάνθρωπες προσφορές...
13 Απριλίου, 2022 - 15:04
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2022 - 14:48

Μεγάλη προσφορά στην “ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ” για το Πάσχα

Διαδώστε:
Μεγάλη προσφορά στην “ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ” για το Πάσχα

Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης εν όψει της εορτής του Πάσχα, η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου προσέφερε επτακόσια ενενήντα (790) κιλά νωπού κρέατος για την άμεση κάλυψη των 1.200 τροφίμων της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων «Θεοπροσφορά».

Συγκεκριμένα, η Κορινθιακή Εταιρεία «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε», της οποίας προΐσταται ο κ. Δημήτριος Μητσόπουλος, που για τις κατά καιρούς φιλάνθρωπες προσφορές του ανακηρύχθηκε υπό της Ι. Μητρόπολης «Δωρητής» αυτής καθίσταται για άλλη μια φορά αρωγός στην φιλανθρωπική προσπάθεια που καταβάλλει η Ι. Μητρόπολη Κορίνθου αποστέλλοντας 790κιλά νωπού κρέατους, το πρωί της Τρίτης, 12 Απριλίου 2022.

Ο υπεύθυνος της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ι. Μητροπόλεώς μας Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ παραλαμβάνοντας την γενναιόδωρη αυτή προσφορά από τους διανομείς της Εταιρείας μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου για «Καλή Ανάσταση» και ευχαρίστησε την «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» για την συνεχή και έμπρακτη
στήριξη στο έργο της Ι. Μητρόπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων