04/07/2019 04/07/2019 Eπί του Βήματος της Αγοράς της Αρχαίας Κορίνθου, όπου προπηλακισθείς ο Απ. Παύλος οδηγήθηκε να απολογηθεί στον Ρωμαίο Ανθύπατο της Αχαΐας Γαλλίωνα, και σε ειδικά επ’ αυτού διαμορφωμένη εξέδρα, τελέστηκε ο Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός τον οποίο είχαμε μεταδώσει ζωντανά και στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Αντώνιος, συγχοροστατούντων του Σεβ. Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου,...
04 Ιουλίου, 2019 - 17:22
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2019 - 17:30

Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στο “Βήμα του Γαλλίωνος”

Διαδώστε:
Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στο “Βήμα του Γαλλίωνος”
Eπί του Βήματος της Αγοράς της Αρχαίας Κορίνθου, όπου προπηλακισθείς ο Απ. Παύλος οδηγήθηκε να απολογηθεί στον Ρωμαίο Ανθύπατο της Αχαΐας Γαλλίωνα, και σε ειδικά επ’ αυτού διαμορφωμένη εξέδρα, τελέστηκε ο Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός τον οποίο είχαμε μεταδώσει ζωντανά και στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Αντώνιος, συγχοροστατούντων του Σεβ. Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου και του Σεβ. Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου στις 29 Ιουνίου 2019 μια ημέρα πριν αναχωρήσει η Αγία Ζώνη από την πόλη.
Δείτε το βίντεο από ολόκληρο τον εσπερινό στην Αρχαία Κόρινθο στο “Βήμα του Γαλλίωνος”:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων