08/05/2019 08/05/2019 Το Κέντρο Νεότητας της ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιωνίας Κορίνθου ανεβάζει θεατρική παράσταση με τίτλο «Μικρασία, πατρίδα αξέχαστη». Οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητας, απέναντι από τον Ιερό Ναό, στο Συνοικισμό της Κορίνθου. Η φετινή θεατρική παράσταση αποτελεί διασκευή του ομώνυμου βιβλίου της Βασιλικής Ράλλη και πραγματεύεται την αληθινή ιστορία...
08 Μαΐου, 2019 - 10:17

«Μικρασία, πατρίδα αξέχαστη»

Διαδώστε:
«Μικρασία, πατρίδα αξέχαστη»

Το Κέντρο Νεότητας της ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιωνίας Κορίνθου ανεβάζει θεατρική παράσταση με τίτλο «Μικρασία, πατρίδα αξέχαστη».

Οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητας, απέναντι από τον Ιερό Ναό, στο Συνοικισμό της Κορίνθου.

Η φετινή θεατρική παράσταση αποτελεί διασκευή του ομώνυμου βιβλίου της Βασιλικής Ράλλη και πραγματεύεται την αληθινή ιστορία της οικογένειάς της που έζησε στα Μοσχονήσια της Μικράς Ασίας και βίωσε τις δραματικές επιπτώσεις της καταστροφής του 1922. Η ίδια οικογένεια ευλογήθηκε με την αποκάλυψη των λειψάνων των αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, στον λόφο των Καρυών της Θερμής Λέσβου.

ΑΦΙΣΑ

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων