14/04/2023 14/04/2023 Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», από την 1η Mαρτίου 2023 έως και την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2023, κατάφερε να συγκεντρώσει και να προσφέρει μεγάλες ποσότητες κρέατος και τροφίμων για τους πάσχοντες για αναξιοπαθούντες στην περιοχή της Ιεράς Μητρόπολης Κορινθίας. Η Ανακοίνωση της Μητρόπολης Κορινθίας Προετοιμαζόμενοι να εορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου μας...
14 Απριλίου, 2023 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2023 - 17:48

Μητρόπολη Κορίνθου: Διανομή τροφίμων από τη “Θεοπροσφορά”

Διαδώστε:
Μητρόπολη Κορίνθου: Διανομή τροφίμων από τη “Θεοπροσφορά”

Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», από την 1η Mαρτίου 2023 έως και την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2023, κατάφερε να συγκεντρώσει και να προσφέρει μεγάλες ποσότητες κρέατος και τροφίμων για τους πάσχοντες για αναξιοπαθούντες στην περιοχή της Ιεράς Μητρόπολης Κορινθίας.

Η Ανακοίνωση της Μητρόπολης Κορινθίας

Προετοιμαζόμενοι να εορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου μας στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», από την 1η Mαρτίου 2023 έως και την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2023, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε και προσφέραμε με αξιοκρατικά κριτήρια δύο (2) τόννους κρέατα και κοτόπουλα και οκτώ (8) τόννους τρόφιμα, ώστε κι εφέτος οι πάσχοντες και αναξιοπαθούντες αδελφοί μας, στην περιοχή της Κορινθίας, να αισθανθούν ότι η «μάνα» Εκκλησία, ιδιαίτερα τούτες τις δύσκολες μέρες, ενδιαφέρεται γι’ αυτούς και δεν τους εγκαταλείπει ποτέ μόνους.

Εκτός από τις Ενορίες της πόλεως της Κορίνθου που ενίσχυσαν το κατάστημα μας με ελαιόλαδο και τρόφιμα οι μεγάλοι μας χορηγοί ήταν όπως πάντοτε παρόντες με την αξιοθαύμαστη και φιλάνθρωπη παρουσία τους. Η Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους προσέφερε σημαντική ενίσχυση δίνοντας έναν τόννο κοτόπουλα, καθώς επίσης και η Κορινθιακή Εταιρία «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε» για πολλοστή φορά κατέστη αρωγός στην σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια μας και προσέφερε 1.120 κιλά κρέατος αλλά και ο «Όμιλος Πιέτρη» χιλιάδες μερίδες ζεστού φαγητού.

Οι υπεύθυνοι Ιερείς και οι εθελοντές της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» αισθανόμαστε την ιερή υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους ανωτέρω αλλά και τους χιλιάδες φιλάνθρωπους ιδιώτες Κορινθίους για την αγάπη τους και την έμπρακτη στήριξη τους στο μεγάλο έργο της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ», που με ταπεινότητα και προσήλωση υλοποιεί την απόφαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου «κανείς πεινασμένος στην Κορινθία μας», ιδιαιτέρως δε τις Άγιες Μέρες του Πάσχα.

Ευχόμαστε δε σε όλο τον κόσμο «Καλή Αγία Ανάσταση», με τις ευλογίες του Αναστάντος Ιησού Χριστού και υγεία προσωπική και οικογενειακή!

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων