22/11/2023 22/11/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2023, ο αποστρατευθείς πρώην Λιμενάρχης κ. Παναγιώτης Κοντός και ο νέος Λιμενάρχης Κορίνθου, Πλοίαρχος (Λ.Σ.) κ. Νικόλαος Παπακωνσταντίνου, συνοδευόμενοι από τον Υποπλοίαρχο κ. Δημήτριο Χρόνη, Διοικητή Λιμενικής Αστυνομίας, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου συναντήθηκαν με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο. Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο...
22 Νοεμβρίου, 2023 - 13:58
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2023 - 14:06

Ο απερχόμενος και ο νέος Λιμενάρχης Κορίνθου στον Μητροπολίτη Διονύσιο

Διαδώστε:
Ο απερχόμενος και ο νέος Λιμενάρχης Κορίνθου στον Μητροπολίτη Διονύσιο

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2023, ο αποστρατευθείς πρώην Λιμενάρχης κ. Παναγιώτης Κοντός και ο νέος Λιμενάρχης Κορίνθου, Πλοίαρχος (Λ.Σ.) κ. Νικόλαος Παπακωνσταντίνου, συνοδευόμενοι από τον Υποπλοίαρχο κ. Δημήτριο Χρόνη, Διοικητή Λιμενικής Αστυνομίας, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου συναντήθηκαν με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο Ποιμενάρχης και οι κ. Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα και σχολίασαν την τρέχουσα επικαιρότητα.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τους κ. Αξιωματικούς για την ευγενική επίσκεψή τους δίδοντας τους αναμνηστικά δώρα και το βιβλίο “Παύλου «σφραγίς», Η Κορίνθου Εκκλησία στον Χρόνο”, το οποίο εξέδωσε η Ι. Μητρόπολή μας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων