10/07/2020 10/07/2020 Ο Δήμαρχος Νεμέας κ. Κωνσταντίνος Φρούσιος πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη σήμερα Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.  Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου έλαβε χώρα συζήτηση για θέματα της επικαιρότητας αλλά και για Τοπικά ζητήματα της περιοχής της Νεμέας...
10 Ιουλίου, 2020 - 14:37
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2020 - 13:57

Ο Δήμαρχος Νεμέας στον Μητροπολίτη Κορίνθου

Διαδώστε:
Ο Δήμαρχος Νεμέας στον Μητροπολίτη Κορίνθου

Ο Δήμαρχος Νεμέας κ. Κωνσταντίνος Φρούσιος πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη σήμερα Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. 

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου έλαβε χώρα συζήτηση για θέματα της επικαιρότητας αλλά και για Τοπικά ζητήματα της περιοχής της Νεμέας και ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με τα σύγχρονα κοινωνικά και φιλανθρωπικά προβλήματα.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Φρούσιο για την ευγενική επίσκεψή του δίδοντας του, ως συμβολικό, αναμνηστικό δώρο, την εικόνα του Αποστόλου Παύλου για να τον προστατεύει και να τον καθοδηγεί στο δύσκολο έργο του!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων