22/04/2021 22/04/2021 Εν όψει της Εορτής του Πάσχα ο Δήμος Κορινθίων, μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων) και του ΕΠ ΕΒΥΣ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής), ενισχύει την σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια, που καταβάλλει η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου αποστέλλοντας, εννιακόσια επτά κιλά (907kg) νωπού κρέατος, για την άμεση κάλυψη των 1.200 τροφίμων του...
22 Απριλίου, 2021 - 15:54
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2021 - 15:37

Ο Δήμος Κορινθίων ενισχύει με τρόφιμα το φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητρόπολης

Διαδώστε:
Ο Δήμος Κορινθίων ενισχύει με τρόφιμα το φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητρόπολης

Εν όψει της Εορτής του Πάσχα ο Δήμος Κορινθίων, μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων) και του ΕΠ ΕΒΥΣ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής), ενισχύει την σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια, που καταβάλλει η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου αποστέλλοντας, εννιακόσια επτά κιλά (907kg) νωπού κρέατος, για την άμεση κάλυψη των 1.200 τροφίμων του Ιδρύματος της «Θεοπροσφοράς», αλλά και για τα «ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ» του Ι. Καθεδρικού Ναού Αποστόλου Παύλου Κορίνθου και τα Ιδρύματα της Ι. Μητρόπολης.

 

 

Ο υπεύθυνος της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ παραλαμβάνοντας αυτή την προσφορά από την κ. Αναστασία Αναργύρου, υπεύθυνη Αποθήκης του Δήμου Κορινθίων για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ και τον κ. Ευθύμιο Παπαχρήστου υπεύθυνο Αποθήκης του Δήμου Κορινθίων, μετέφερε τις ευχές, ευλογίες και ευχαριστίες του σεπτού Ποιμενάρχου κ. Διονυσίου για Καλή Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλειο Νανόπουλο και τον Δήμο Κορινθίων για την έμπρακτη στήριξη τους στο έργο της Ι. Μητρόπολης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων