06/05/2021 06/05/2021 Ο Δήμος Βέλου – Βόχας και το Ν.Π.Δ.Δ. «Ανέλιξη», που λειτουργεί υπό την αιγίδα του, μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων) και του ΕΠ ΕΒΥΣ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής) ενίσχυσαν την σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια, που καταβάλλει η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου, αποστέλλοντας συνολικά 515 κιλά νωπού κρέατος για την άμεση...
06 Μαΐου, 2021 - 14:25
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2021 - 13:16

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας συνδράμει στο έργο της Μητροπόλεως Κορίνθου

Διαδώστε:
Ο Δήμος Βέλου – Βόχας συνδράμει στο έργο της Μητροπόλεως Κορίνθου

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας και το Ν.Π.Δ.Δ. «Ανέλιξη», που λειτουργεί υπό την αιγίδα του, μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων) και του ΕΠ ΕΒΥΣ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής) ενίσχυσαν την σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια, που καταβάλλει η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου, αποστέλλοντας συνολικά 515 κιλά νωπού κρέατος για την άμεση ανακούφιση των 1.200 τροφίμων της «Θεοπροσφοράς», αλλά και των υπολοίπων Ιδρυμάτων της Ι. Μητροπόλεως.

Οι υπεύθυνοι της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων, μετέφεραν τις Αναστάσιμες ευχές, τις ευλογίες και τις ευχαριστίες του Μητροπολίτη κ. Διονυσίου και ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμαρχο Βέλου-Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκο και το Ν.Π.Δ.Δ. «Ανέλιξη» για την έμπρακτη στήριξη τους στο μεγάλο έργο της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων