20/12/2019 20/12/2019 Εορταστική, φιλική επίσκεψη, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019, ο Διοικητής της IV Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος, κ. Λάλος Νικόλαος, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο. Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο Ποιμενάρχης και ο κ. Υποστράτηγος συζήτησαν σε πολύ θερμό κλίμα, λόγω της πρότερης...
20 Δεκεμβρίου, 2019 - 15:35

Ο Διοικητής της IV Μεραρχίας Πεζικού στον Μητροπολίτη Κορίνθου

Διαδώστε:
Ο Διοικητής της IV Μεραρχίας Πεζικού στον Μητροπολίτη Κορίνθου

Εορταστική, φιλική επίσκεψη, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019, ο Διοικητής της IV Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος, κ. Λάλος Νικόλαος, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο Ποιμενάρχης και ο κ. Υποστράτηγος συζήτησαν σε πολύ θερμό κλίμα, λόγω της πρότερης γνωριμίας και φιλίας τους από το διάστημα της παραμονής του κ. Λάλου στο Λουτράκι, για τα νέα πολύ σοβαρά καθήκοντα του, ως Διοικητού της IV Μεραρχίας Πεζικού, καθώς και για θέματα που άπτονται της τρέχουσας επικαιρότητας, με την παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεώς μας, Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Υποστράτηγο για την ευγενική επίσκεψή του και τα όμορφα Χριστουγεννιάτικα δώρα του, δίδοντας του ως αντίδωρα εορταστικές ευλογίες και ευχές για αίσια επιτέλεση των νέων καθηκόντων του, «Καλά Χριστούγεννα» και ειρηνική, αίσια και καρποφόρα νέα χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων