18/09/2019 18/09/2019 Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019, ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Κορίνθου, κ. Παναγιώτης Μηλόπουλος στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεώς, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.  Μέσα σε θερμό κλίμα ο Σεβασμιώτατος και ο κ. Επίτροπος...
18 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:44
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2019 - 14:30

Ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Κορίνθου στη Μητρ.Κορίνθου

Διαδώστε:
Ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Κορίνθου στη Μητρ.Κορίνθου

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019, ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Κορίνθου, κ. Παναγιώτης Μηλόπουλος στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεώς, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου. 

Μέσα σε θερμό κλίμα ο Σεβασμιώτατος και ο κ. Επίτροπος συζήτησαν θέματα που άπτονται υπηρεσιακά, κοινωνικά, φιλανθρωπικά θέματα αλλά και θέματα που απασχολούν την σύγχρονη Ελληνική Κοινωνία. 

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Επίτροπο για την ευγενική επίσκεψή του δίδοντας του ως συμβολικό και αναμνηστικό δώρο την εικόνα του Αποστόλου Παύλου, Ιδρυτού της Τοπικής μας Εκκλησίας, ευχόμενος παράλληλα ο Θεός να τον ενδυναμώνει στα καθήκοντα του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων